SPALAZZOMED A KOZMETIKUSOKÉRT

Küldetésünk már közel 10 éve a szépségiparban dolgozó szakemberek kiszolgálása prémium minőségű, professzionális, költséghatékony arc és testápoló készítményekkel. Mi nem csak a termékeket kínáljuk, hanem a hozzájuk tartozó gyakorlati tudást, komplett kezelési és szolgáltatási ismereteket adjuk át partnereink részére.

A Spalazzomed Kft. kínálatában megtalálható a klasszikus arcápoló sorozatokon és intenzív anti-age luxus arcápolókon keresztül a mezoterápiáig minden, ami a hatékony bőrfiatalításhoz, bőrmegújításhoz szükséges. 

speciális masszázs

Két különböző irányvonalat képviselő márka kizárólagos hazai importőrei vagyunk. A spanyol Tegoder Cosmetics az orvos-kozmetikai vonalat képviseli, míg a francia Thalgo algás natúrkozmetikai készítmények előállításával foglalkozik. Évről-évre fokozatosan növekedik partnereink száma, akik jó hírünket szájhagyomány útján is terjesztik a szakemberek között. 

A felgyülemlett szakmai tapasztalat és ismeret birtokában 1 napos tanfolyamokat illetve képzéseket tartunk végzett kozmetikusok számára.

 A gyártókkal való szoros kapcsolattartás eredményeként magas szintű hatóanyag ismerettel rendelkezünk, és a partnereinktől is rengeteg visszajelzést kapunk a készítményekkel és kezelésekkel kapcsolatban. 

Vezető oktatónk a 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Takács Nóra mesterkozmetikus, anti-age terapeuta, aki ezekkel a hatóanyagokkal végez naponta kezeléseket budapesti referencia szalonunkban. Nagy lelkesedéssel és magabiztosan kalauzolja el az érdeklődőket a kozmetikai ipar folyamatosan fejlődő világában.

Aki hozzánk jön továbbképzésre, biztos lehet benne, hogy naprakész, magas szintű elméleti és gyakorlati oktatásban lesz része.

Várunk a következő tanfolyamaink egyikén!

Várjuk hívásodat!

Tárczy Viktória

Irodavezető

Palotai Barbara

Területi képviselő (Budapest)

Baldavári Judit

Bemutató kozmetikus, szakmai referens

Vissza a Kezdőlapra

Ismerd meg márkáinkat

GALÉRIA