Minden, ami mezoterápia

mezoterápia tanfolyam

Minden, ami mezoterápia

Kedves Kozmetikus Kolléganő!

A mezoterápia bármely ágát is űzöd, a megbízható spanyol Mesoter anyagokkal látványos és biztonságos szalonkezelést nyújthatsz.

A Mesoter termékek olyan hatóanyag kombinációkon alapuló készítmények, amelyek szinergensen (egymás hatását fokozva) dolgoznak a bőrben, úgy hogy mindemellett antiszeptikus hatásuk is érvényesül.

Egy mezoterápiás kezelés nálunk nem csupán a hatóanyag bevitelre korlátozódik!!!

A mezoterápiás kezeléseknél, legyen szó tűsről, vagy tű nélküliről, elengedhetetlen odafigyelni a megfelelő higiéniás körülmények betartására. A kezelés sikere nem csak a bevitt anyagokon múlik, hanem a bőr megfelelő előkészítésén és utóápolásán is.

A Tegoder Cosmetics mezoterápiás márkája a Mesoter, ezt az egész kezelőrendszert biztosítja a kozmetikus szakemberek számára. Letisztítók, speciális peelingek, ampullák, szérumok, nyugtató és regeneráló pakolások alkotják a teljes terméksálát. A vendégek a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat a Tegoder mezoterapeuták kezében, hiszen képzéseinken a szakemberek alapos elméleti és gyakorlati tudásra tesznek szert.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, már nem kell sokat várnod a következő mezoterápiás képzésünkig. Jelentkezz, és foglald le a helyed a tanfolyamra már most! 

Ismerd meg márkáinkat

GALÉRIA

KAPCSOLAT

Tervezz előre!

Kozmetikus képzések kozmetikusoknak A Spalazzomed Kft. kozmetikusképzési kínálatában megtalálható a klasszikus arcápoló sorozatokon és intenzív anti-age luxus arcápolókon keresztül a mezoterápiáig minden, ami a hatékony bőrfiatalításhoz, bőrmegújításhoz szükséges. Várunk budapesti vagy vidéki kozmetikus továbbképzéseinken!

Tervezz előre!

A nyári időszak alkalmas arra, hogy kicsit rendbe szedd a kozmetikád.

Sok vendég nyaralni megy, így kicsit több szabadidőd adódik, amelyet a pihenésen kívül felhasználhatsz arra is, hogy csinálj egy nyári nagytakarítást vagy selejtezést a kozmetikában, felfrissítsd új színekkel és kiegészítőkkel, amelyeket a vendégeid értékelni fognak, valamint megtervezd előre az őszi kezeléseket és az esetleges továbbképzéseket.

A kozmetikai ipar folyamatosan fejlődik és az internetnek hála a vendégek is értesülnek az újdonságokról, ezért ha jó akarsz lenni a szakmádban, akkor nem engedheted meg magadnak, hogy lemaradj. Elég kellemetlen tud lenni, amikor egy vendég olyat tud, amit Te még nem.

Kozmetikus képzések kozmetikusoknak A Spalazzomed Kft. kozmetikusképzési kínálatában megtalálható a klasszikus arcápoló sorozatokon és intenzív anti-age luxus arcápolókon keresztül a mezoterápiáig minden, ami a hatékony bőrfiatalításhoz, bőrmegújításhoz szükséges. Várunk budapesti vagy vidéki kozmetikus továbbképzéseinken!

A legtöbb professzionális kozmetikumokat forgalmazó cég, így mi is/ a Spalazzomed Kft is, szeptembertől indítjuk a kozmetikus szakembereknek szóló továbbképzéseinket.

A Spalazzomed Kft. immár 10 éve foglalkozik szakmai továbbképzésekkel, amelyek a kozmetika több szegmensét is felölelik, mint például: mezoterápia, savas hámlasztás, speciális masszázs technikák, tengeri hatóanyagos és high-tech hatóanyagokkal végzett kezelések, anti-ageing, valamint a belső szépségápolás nutri-kozmetikumokkal.

Az általunk tartott képzések jelenleg is praktizáló kozmetikusok vezetésével zajlanak, akik saját tapasztalataikat is megosztva adják át Nektek tudásuk legjavát. Trénereink is folyamatos nemzetközi továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakészek legyenek az aktuális trendeket illetően.

A tanfolyamok egynapos, kis csoportos képzések, amelyek elméleti és gyakorlati részből állnak.

A tanfolyamok alkalmával eladás technikai tanácsokkal is ellátunk, hogy segítsünk a plusz profit szerzésben.

Amennyiben egy nagyon jó hangulatú és szakmailag értékes napot szeretnél eltölteni, várunk tanfolyamaink egyikén a Spalazzomed Központban.

https://kozmetikuskepzesek.hu/tegoder-kepzesek/

https://kozmetikuskepzesek.hu/thalgokepzesek/

Vissza a Kezdőlapra

Ismerd meg márkáinkat

GALÉRIA

KAPCSOLAT