• 06 70 360 7796
  • +36 1 290 3853
  • spalazzomed@spalazzomed.hu
  • H - Cs: 9:00 - 16:00 P: 9:00 - 14:00
Thalgo képzések főoldal

ALGÁS NATÚRKOZMETIKUMOK

A világhírű THALGO professzionális kozmetikumok a tengeri hatóanyagokra és algákra specializálódással új fejezetet nyitott a bőr ápolásában. A Thalgo volt az első eredeti francia tengeri Spa márka, mely 1964-ben indult útjára. Kezdetektől vezető szerepet töltött be a tudomány és a tengeri kutatás területén. Minden Thalgo termék valódi thalasso koktél a bőr és a szervezet számára, amely garanciát ad a hatékony és magas szintű bőrápoláshoz.

Egyedi eljárással rendkívül nagy nyomással nyerik az ásványi anyagokban gazdag és nagyon tiszta mikronizált tengeri algát MMA (Micronizalt Marine Algae), mely az összes Thalgo kozmetikumban koncentráltan megtalálható. Az algás natúrkozmetikumok különlegessége, hogy felszívódásuk ozmotikus úton történik és 100 %-ig bejutnak a bőr mélyébe. Ezért ajánljuk minden bőrtípus esetében, még a legérzékenyebb bőrűek számára is.

A Thalgo teljesen más megközelítésű kezelései, gyorsabb és hatékonyabb eredményeket produkálnak a tengeri hatóanyagoknak köszönhetően.

A Thalgo nem csak a külső bőrápolást tartja szem előtt, hanem a belső szépségápolás is szerves részét képezi szalonkezeléseinek és az otthoni bőrápolásnak egyaránt. Ezért saját fejlesztésű táplálékkiegészítőkkel támogatja meg belsőleg a külső szépséget. A THALGO tengeri hatóanyagos és algás kozmetikumok a nőknek különösen kedveznek, mivel ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és fitohormonokban rendkívül gazdagok:

– rendben tartják a hormonális egyensúlyt
– erősítik a női „éntudatot”
– különös szépítő hatással vannak a bőrre
– a léleknek is megadja a természetes gondoskodást

A Thalgo teljeskörű, egyedi professzionális bőrápolással és szépségtanácsadással a Thalgo képzési program keretein belül ismerkedhetnek meg kozmetikusaink.

További információkért látogasson el a Thalgo weboldalára itt.

Aktuális thalgo tanfolyamaink:

Thalgo bőrmegoldások tanfolyam

BŐRMEGOLDÁSOK TANFOLYAM

Időpont: november 12.

Thalgo alakformálás

ALAKFORMÁLÓ TANFOLYAM

Egyéni oktatás, jelentkezés alapján

bőrfiatalítás

ANTI-AGEING TANFOLYAM

Időpont: november 26.

Vissza a Kezdőlapra

GALÉRIA

KAPCSOLAT

  • 1182 Budapest, Tarkő u. 4.
  • spalazzomed@spalazzomed.hu
  • 06 70 360 7796
  • +36 1 290 3853