Kozmetikus képzések kozmetikusoknak A Spalazzomed Kft. kozmetikusképzési kínálatában megtalálható a klasszikus arcápoló sorozatokon és intenzív anti-age luxus arcápolókon keresztül a mezoterápiáig minden, ami a hatékony bőrfiatalításhoz, bőrmegújításhoz szükséges. Várunk budapesti vagy vidéki kozmetikus továbbképzéseinken!

Thalgo Mceutic Tanfolyam (Szeged)

Forradalmian új koncepciójú, professzionális cosmeceutical – az orvostudomány által inspirált – bőrápoló sorozat, amely aktív tengeri hatóanyagokat tartalmaz. 

A kutatások legjelentősebb eredménye a Tengeri Mesolift megalkotása. A szabadalmaztatott készítmény 2 fajta vitamint, 14 ásványi anyagot, 18 aminosavat, többek között hialuronsavat és öregedés gátló nukleozidát tartalmaz.

A Tengeri Mesolift egy valódi, a sejtek anyagcsere folyamatait fokozó, valamint a bőr fiatalos megjelenésének megőrzését elősegítő bio regeneráló perfúziót (szöveti átáramlást) hoz létre, amelynek megalkotását az anti-ageing hatású mezoterápia inspirálta.

A Thalgo MCeutic kezelés jellemzői: 

Elsősorban azoknak ajánlható, akiknek a bőre nem reagál megfelelően a hagyományos kozmetikai kezelésekre.
Korrigálja a bőrproblémák, rendellenességek kialakulásáért felelős tényezőket, melynek eredményeként a bőr ragyogóbbá és fiatalosabb megjelenésűvé válik.

A Thalgo MCeutic kezelés menete: 
• Bőrmegújító peeling
• Bio-regenerálás és felszívódás
• Korrigáló beavatkozás
A Thalgo MCeutic tanfolyam menete: 
• Elméleti előadás
• Gyakorlati bemutató

A tanfolyam napján 15% kedvezményt biztosítunk az oktatott termékekre.

A tanfolyam ára: 10 000Ft

Időpont: október 20.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken keresztül lehetséges:

Ormay Éva

Területi képviselő

Elérhetőségek:

Információk a tanfolyamról: 

Az oktatás kis csoportban, szakképzett kozmetikusok vezetésével zajlik.

A tanfolyam 1 napos (08:45 – 15:00)

Az oktatás résztvevői eredeti TEGODER diplomát, valamint részletes kezelési terveket és költségkalkulációt kapnak, melynek feltétele a tanfolyam teljes ideje alatti részvétel.

Vissza a Kezdőlapra

GALÉRIA