Kozmetikus képzések kozmetikusoknak A Spalazzomed Kft. kozmetikusképzési kínálatában megtalálható a klasszikus arcápoló sorozatokon és intenzív anti-age luxus arcápolókon keresztül a mezoterápiáig minden, ami a hatékony bőrfiatalításhoz, bőrmegújításhoz szükséges. Várunk budapesti vagy vidéki kozmetikus továbbképzéseinken!

MEZOTERÁPIA KÉPZÉS (szeged)

A Mesoter, a Tegoder Cosmetics mezoterápiás márkája, amely nem csak a mezoterápiás hatóanyag bevitelre korlátozódik. A kezelés sikere nem csak a bevitt anyagokon múlik, hanem a bőr megfelelő előkészítésén és utóápolásán is.

A Mesoter komplett kezelőrendszert biztosít a kozmetikus szakemberek számára. Letisztítók, speciális peelingek, ampullák, szérumok, nyugtató és regeneráló pakolások alkotják a teljes terméksálát.

Biztonságos eljárás, biztonságos kezekben!

A vendégek a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat a Tegoder mezoterapeuták kezében, hiszen képzéseinken a szakemberek alapos elméleti és gyakorlati tudásra tesznek szert.

A mezoterápia bármely ágát is szeretnéd űzni (tűs vagy tű nélküli, dermaroller vagy dermapen, arc- vagy testkezelés), nálunk a helyed:

  • Mert a képzés során megismerheted és ki is próbálhatod a költséghatékony és megbízható Mesoter steril, mezoterápiás ampulla koktélokat, mezoszérumokat, elő és utókezelő anyagokat.
  • Mert bemutatót láthatsz dermarollerrel is és a Tegoder Dermapunt mikrotűs mezoterápiás tollal, amely egészen személyreszabott és fájdalommentes kezelést tesz lehetővé.
  • Mert mi nem csak arcot kezelünk, hanem testet is.
  • Mert megismerkedhetsz a Skin Peeling 3F programmal, amely bármely arckezelésbe beépíthető kíméletes hámlasztó, mélytisztító és keringésaktiváló rendszer.

képzésen elsajátított ismeretek felhasználási területei: bőrfiatalítás, hegkezelés, aknés bőr, ráncos bőr, rozácea, cellulit, stria, bőrfeszesítés, alakformálás, helyi fogyasztás.

A tanfolyam napján 15% kedvezményt biztosítunk az oktatott termékekre.

A képzés ára: 10.000 Ft 

Időpontok: október 1. és november 12.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken keresztül lehetséges:

Ormay Éva

Területi képviselő

Információk a tanfolyamról: 

Az oktatás kis csoportban, szakképzett kozmetikusok vezetésével zajlik.

A tanfolyam 1 napos (08:45 – 15:00)

Az oktatás résztvevői eredeti MESOTER diplomát, valamint részletes kezelési terveket és költségkalkulációt kapnak, melynek feltétele a tanfolyam teljes ideje alatti részvétel.

Vissza a Kezdőlapra

GALÉRIA