Kozmetikus képzések kozmetikusoknak A Spalazzomed Kft. kozmetikusképzési kínálatában megtalálható a klasszikus arcápoló sorozatokon és intenzív anti-age luxus arcápolókon keresztül a mezoterápiáig minden, ami a hatékony bőrfiatalításhoz, bőrmegújításhoz szükséges. Várunk budapesti vagy vidéki kozmetikus továbbképzéseinken!

Whitening lux tanfolyam

PIGMENTFOLT ÉS RÁNCTALANÍTÁS

Ezen a képzésünkön a vendégek nagy hányadát érintő problémával a pigmentfoltok halványításával és egyidejűleg a bőr öregedési folyamatainak késleltetésével foglalkozunk.

A Tegoder Cosmetics megint felforgatta a világot! Teljesen új megoldással hoz nekünk ígéretes professzionális kezelést a zavaró pigmentfoltok és ráncok ellen.

A Whitenig Lux termékcsalád a genokozmetikai kutatásoknak köszönhetően a leginnovatívabb megoldást kínálja a túlzott melanin termelődés miatt kialakult foltok, valamint a ráncok ellen. A Tegoder Whitening termékek és kezelés különlegessége továbbá, hogy egész évben (nyáron is!) végezhetőek a kezelések, valamint alkalmazhatóak a folthalványító otthonápolási termékek.

További információkért látogass el a Tegoder Cosmetics weboldalára.

Kozmetikus képzések kozmetikusoknak A Spalazzomed Kft. kozmetikusképzési kínálatában megtalálható a klasszikus arcápoló sorozatokon és intenzív anti-age luxus arcápolókon keresztül a mezoterápiáig minden, ami a hatékony bőrfiatalításhoz, bőrmegújításhoz szükséges. Várunk budapesti vagy vidéki kozmetikus továbbképzéseinken!

Tanfolyam menete:

  • A TEGODER cég ismertetése
  • Újgenerációs fejlesztések (genokozmetikai kutatások) 
  • A festékképződés folyamata a bőrben
  • Elméleti ismeretek:pigmentfoltok és szépséghibák kialakulásának oka
  • Hatóanyag ismeretek: génfehérítő peptidek, arbutin, glabridin, laktobionsav, glicirretinsav, chlorella biofermentum, fegér csillagfürt
  • Whitening Lux termékcsalád tagjai és felhasználási területük
  • Whitening Lux bemutató

A képzésen elsajátított ismeretek felhasználási területei:
Hiperpigmentációs problémákra, foltos, szépséghibás, megereszkedett, petyhüdt, matt, fakó bőrre.

Alkalmazásával a bőr felszínén található foltok több mint 70%-kal csökkennek, sejtszinten gátolják a túlzott melanin termelődést, semlegesítik a szabadgyököket és a bőr visszanyeri fiatalságát, ragyogását. 

Tartós bőrszerkezet javulást kúrakezeléssel, és az otthoni bőrápolási termékek használatával érhetünk el.

Gyakorlati bemutató:
A képzésen akár a saját bőrödön is megtapasztalhatod a kezelések és készítmények látványos hatását. Arckezelés bemutató segíti, hogy tökéletesen elsajátítsátok a kezelések menetét.
Az oktatás szakképzett kozmetikusok vezetésével zajlik.

A képzés ára: 15.000 Ft (A fizetés kizárólag előreutalással lehetséges.)
A képzés árát távolmaradás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

A tanfolyamon való részvétel alapját képezi a kezdőcsomag megvásárlása, melynek értéke 66.400,- forinttól 120.320,- forint-

Jelezd személyes igényedet szabad időpontokért!

Nap
Óra

Információk a képzéshez:

Az oktatás kis csoportban, szakképzett kozmetikusok vezetésével zajlik.

A tanfolyam 1 napos (8:45-15 óráig)

A tanfolyam díja tartalmazza:

– oktatási jegyzet/oktatókönyv
– kezelési tervek, költségkalkuláció
– elméleti előadás
– gyakorlati bemutató
– értékesítési tanácsok
– kávé, tea, üdítő, pogácsa

Az oktatás résztvevői eredeti TEGODER COSMETICS diplomát, valamint részletes kezelési terveket és költségkalkulációt kapnak, melynek feltétele a tanfolyam teljes ideje alatti részvétel.

Vissza a Kezdőlapra

GALÉRIA