Kozmetikus reggeli

Kozmetikus 1

Kozmetikus reggeli

A szakmai fejlődés és az inspiráció kulcsfontosságú a kozmetikusok számára. Örömmel mutatjuk be nektek új eseménysorozatunkat a Kozmetikus Reggelit, ahol a szakma legjobbjai gyűlnek össze egy reggeli során, hogy megosszák tapasztalataikat és új perspektívákat nyújtsanak egymásnak.

Minden alkalommal más-más szakmai vendégeket hívunk meg, akik különböző területeken jártassak, mint például a könyvelés, jog vagy bőrgyógyászat, hogy hasznos tanácsokkal lássanak el bennünket, melyek garantáltan segítséget nyújtanak majd a mindennapi munkánk során.

A reggelik során kerekasztal beszélgetéseken és interaktív workshopokon is részt vehettek majd.

Ideális alkalmat kínálunk a kozmetikusok közötti kapcsolatok erősítésére és az új kapcsolatok kialakítására. Olyanokkal találkozhatsz, akik hasonló szenvedéllyel élik meg a szakmát, mint te. Legyen szó tapasztalt szakemberekről vagy kezdőkről, itt mindenkinek helye van.

Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről! Várunk szeretettel a következő Kozmetikus Reggelin!

A regisztráció díja 5.000 Ft. A fizetés kizárólag előreutalással lehetséges.  A regisztrációs díjat távolmaradás esetén nem áll módunkban visszafizetni. Megértésedet köszönjük!

Következő időpont:
November 6.
Személyesen(Budapest)

Nap
Óra

Információk a tanfolyamról: 

Az oktatás kis csoportban, szakképzett kozmetikusok vezetésével zajlik.

A tanfolyam 1 napos (8:45 – 15:00)

A tanfolyam díja tartalmazza:

– oktatási jegyzet/oktatókönyv
– kezelési tervek, költségkalkuláció
– elméleti előadás
– gyakorlati bemutató
– értékesítési tanácsok
– kávé, tea, üdítő, pogácsa

Az oktatás résztvevői eredeti THALGO diplomát, valamint részletes kezelési terveket és költségkalkulációt kapnak, melynek feltétele a tanfolyam teljes ideje alatti részvétel.

Vissza a Kezdőlapra

GALÉRIA