SPALAZZOMED A KOZMETIKUSOKÉRT

 

Küldetésünk már közel 10 éve a szépségiparban dolgozó szakemberek kiszolgálása prémium minőségű, professzionális, költséghatékony arc és testápoló készítményekkel. Mi nem csak a termékeket kínáljuk, hanem a hozzájuk tartozó gyakorlati tudást, komplett kezelési és szolgáltatási ismereteket adjuk át partnereink részére.

thalgo

A Spalazzomed Kft.kínálatában megtalálható a klasszikus arcápoló sorozatokon és intenzív anti-age luxus arcápolókon keresztül a mezoterápiáig minden, ami a hatékony bőrfiatalításhoz, bőrmegújításhoz szükséges. 

Tegoder

2 különböző irányvonalat képviselő márka kizárólagos hazai importőrei vagyunk. A spanyol Tegoder Cosmetics az orvos-kozmetikai vonalat képviseli, míg a francia Thalgo algás natúrkozmetikai készítmények előállításával foglalkozik. Évről-évre fokozatosan növekedik partnereink száma, akik jó hírünket szájhagyomány útján is terjesztik a szakemberek között.

kozmetikus képzés

A felgyülemlett szakmai tapasztalat és ismeret birtokában 1 napos tanfolyamokat illetve képzéseket tartunk végzett kozmetikusok számára.

 A gyártókkal való szoros kapcsolattartás eredményeként magas szintű hatóanyag ismerettel rendelkezünk, és a partnereinktől is rengeteg visszajelzést kapunk a készítményekkel és kezelésekkel kapcsolatban. 

kozmetikus képzés

Vezető oktatónk a 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Takács Nóra mesterkozmetikus, anti-age terapeuta, aki ezekkel a hatóanyagokkal végez naponta kezeléseket budapesti referencia szalonunkban. Nagy lelkesedéssel és magabiztosan kalauzolja el az érdeklődőket a kozmetikai ipar folyamatosan fejlődő világában.

Aki hozzánk jön továbbképzésre, biztos lehet benne, hogy naprakész, magas szintű elméleti és gyakorlati oktatásban lesz része. Várunk a következő tanfolyamunkon!

Thalgo natúrkozmetika

Helyszín: Budapest
Thalgo bőrmegoldások
május 07-én.

Thalgo Anti-Age képzés

Helyszín: Budapest
Thalgo Anti Ageing tanfolyam
május 28-án.

Étrend - kiegészítő

Helyszín: Budapest

Étrend - kiegészítő szeminárium
június 11-én.

 

 

 VÁLASSZ KOZMETIKUS KEPZÉSEINK KÖZÜL

JELENTKEZÉS KOZMETIKUS KÉPZÉSRE

 

Telefon: +36 1 290 3853

Mobil:    +36 70 360 7796

E-mail:  spalazzomed@spalazzomed.hu

Masszázs tanfolyam

Thalgo Óceán Szíve Masszázs 

VALÓDI, ÉRZÉKSZERVEKRE HATÓ, FESZÜLTSÉGOLDÓ 
 MASSZÁZSTECHNIKA KOZMETIKUSOKNAK


Zsíros problémás bőr képzés

Perfect Skin & Oil skin & ONC 

ZSÍROS PROBLÉMÁS ÉS EXTRA 
 ÉRZÉKENY BŐR KEZELÉSE 

Hyaluronsavas és Mineral képzés

TDC Clinic Hyaluron 

RÁNCTALANÍTÁS ÉS BŐRREGENERÁLÁS