AKTUÁLIS

 

TEGODER WORKSHOP 2016 

Tegoder Workshop
 

I. Tegoder Workshop 2016 október 3-án a Spalazzomed Képzési Központjában.

A Szakmai, marketing és értékesítési előadás után a meghívott partnerek meséltek saját tapasztalataikról. A résztvevők Tegoder készítményeket kaptak ajándékba.


 
PROBLÉMÁS BŐR KEZELÉSE KÉPZÉS 

Perfect Skin
 
Oil Clean
 
ONC


A képzés 3 fontos területtel foglalkozik. A környezeti ártalmak által károsodott bőr ásványi anyagokkal és nyomelemekkel való feltöltésével, a zsíros, problémás arcbőr klinikai hatású kezelésével és a speciális igényű bőr ápolásával.


 
ÚJ TEGODER ANTI-AGE KÉPZÉS  
 
Tegoder Anti-Age képzés
 
Tegoder Anti-Age képzés
 

Klinikai hatású ránctalanítással és az öregedési folyamatok késleltetésével foglalkozó képzés kozmetikusok részére. Bemutatásra kerülnek a TDC Clinik és a Deluxe Advance termékekkel végezhető Anti-Age kezelések. Még több információt itt olvashatsz.


 
THALGO WORKSHOP 2016 

Thalgo Workshop
 

Thalgo Workshopot tartottunk 2016 május 9-én. A legkiválóbb Thalgo kozmetikusok vettek részt a rendezvényen, ahol előadást hallottak az új készítményekről, illetve marketing és eladástechnikai ötleteket is kaptak. Egymás között megosztották tapasztalataikat, illetve választ kaptak szakmai kérdéseikre. Thalgo ajándékkal, egyedi elismerő oklevéllel, hasznos ismeretekkel és gazdag élményekkel távoztak a találkozóról.


 
 
HYALURON & MINERAL KÉPZÉS 

Hyaluron & Mineral képzés
 

Készítsd fel vendégeid bőrét a nyári időszakra kúraszerűen, vagy alkalomszerűen végzett klinikai szintű bőrápolási programokkal. 
Az oktatáson részletesen megismerkedhetsz a tavaszi időszakban ajánlott orvosi tisztaságú hyaluronsavval, nyomelemekkel, aktív peptidekkel történő arcfeltöltő és regneráló kezelésekkel, amelyek minden bőrtípus esetén alkalmazhatóak.
További részleteket itt olvashatsz.
Online jelentkezés itt érhető el.
Érdeklődés telefonon: 06-70-360-7796


 
 
GENOKOZMETIKAI KÉPZÉS 

genokozmetikai képzés
 
A Tegoder növényi őssejtekket és peptideket is harcba küld a zavaró pigmentfoltok és ráncok ellen. Ismerd meg Te is a genokozmetika legújabb vívmányait! 2 nagyon hasznos képzés 1 napon. Sejtszintű pigmentfolt halványítás és ránckezelés a Tegoder Orvosi Kutató Laboratórium eredményeinek felhasználásával.
További részleteket itt olvashatsz.
Online jelentkezés itt érhető el.
Érdeklődés telefonon: 06-70-360-7796

 
  
 
THALGO KARÁCSONYI AJÁNDÉK BOXOK 

Thalgo karácsonyi ajándék boxok
 
A Thalgo idén is gondolt a karácsonyra! A tengeri hatóanyagokat tartalmazó készítményeit exkluzív, karácsonyi boxokba csomagolta. Ideális karácsonyi ajándék az igényes hölgyek számára. Ha rendelni szeretnél, hívd Vikit a 06-70-360-7796-os számon. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.   

 
 
 
THALGO ÓCEÁN SZÍVE MASSZÁZS TANFOLYAM 

Thalgo M Ceutic
 
Az Óceán Szíve a THALGO exkluzív masszázs-védjegye. A simító mozdulatokban gazdag és a tenger hullámzása által inspirált masszázs lazítja és oldja a feszültséget a test izmaiban és nyugtatja az elmét, valamint elvezeti a felgyülemlett méreganyagokat. Valódi, érzékszervekre ható élményt nyújt.

 
 
 
THALGO ANTI-AGEING SZILÍCIUM ALAPOZÓ 

Thalgo M Ceutic
 

THALGO Tengeri Kutatásoknak köszönhetően ez az egyedülálló alapozó a természetes Tengeri Szilícium, a rendkívül finom ásványi pigmentek, és a bőrhöz biológiailag hasonló növényi aminosavak kombinálásával a fáradtság minden nyomát eltünteti, az arcbőrt tökéletesen egységessé, hidratálttá varázsolja.


 

  
TDC LED MASZK 

Thalgo M Ceutic
 

Három színnel rendelkező, ergonómikusan kialakított fényterápiás led maszk, mely tökéletes kiegészítője bármely kozmetikai arckezelésnek. A vörös fény növeli a fibroblasztok aktivitását, stimulálja a kollagén szintet, és fiatalító hatású. A zöld fény pigmentfolt halványító, a nyugtató kék fény csökkenti a pattanások számát.


 
   
 
BŐRDIAGNOSZTIKA 

Thalgo M Ceutic
 

A gyorsan és könnyen alkalmazható hidratációmérő egy olyan bőrdiagnosztikai eszköz, amely elengedhetetlen egy profi kozmetikai szalonban. Használatával a vendégek számára azonnal láthatóvá és érzéhelhetővé válik a szalonkezelések eredményessége, a kezelések előtti és utáni méréssel.


 


AIRBRUSH SMINK 

Thalgo M Ceutic
 

A TEMPTU PRO Amerika vezető szórópisztolyos sminkmárkája több mint 30 éve. Festékei jobban kiegyenlítik az apróbb bőrhibákat és eltüntetik a ráncokat, mint a hagyományos alapozók. Az elkészített 24 órás HD airbrush smink víz- és verejtékálló, tökéletes, leheletkönnyű fedést biztosít.


 


THALGO EYE MASSAGE MASK 

Thalgo M Ceutic
 

A Thalgo Eye Massage Mask több programmal rendelkező szemkörnyék masszírozó készülék. A beépített nyomásterápia (Pressotherapy), a kellemes hő-hatás, zene-terápia és rezgő funkció együttes alkalmazása csodákra képes az igénybe vett, fáradt, ödémás, karikás szemkörnyéki terület kezelésére.


  
Újdonságainkról és aktuális ajánlatainkról ha részletesebben szeretnél érdeklődni, akkor hívd Vikit.

Elérhetőség:
Tárczy Viktória 
Információ: (+36) 70 360 7796
Tanfolyam: (+36) 1 290 38 53
 
 

JELENTKEZÉS KOZMETIKUS KÉPZÉSRE

 

Telefon: +36 1 290 3853

Mobil:    +36 70 360 7796

E-mail:  spalazzomed@spalazzomed.hu

Masszázs tanfolyam

Thalgo Óceán Szíve Masszázs 

VALÓDI, ÉRZÉKSZERVEKRE HATÓ, FESZÜLTSÉGOLDÓ 
 MASSZÁZSTECHNIKA KOZMETIKUSOKNAK


Zsíros problémás bőr képzés

Perfect Skin & Oil skin & ONC 

ZSÍROS PROBLÉMÁS ÉS EXTRA 
 ÉRZÉKENY BŐR KEZELÉSE 

Hyaluronsavas és Mineral képzés

TDC Clinic Hyaluron 

RÁNCTALANÍTÁS ÉS BŐRREGENERÁLÁS